<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=652162&amp;fmt=gif">

Wunderman Thompson Commerce Logo - white

trends 2019

De wereld van de detailhandel beleeft een revolutie! Of het nu de sluitingen van winkels zijn, de verschuiving naar meer online uitgaven, of ‘pure-players’ die verhuizen naar de winkelstraat - de regels van retail veranderen snel!

Hoewel dit snel veranderende retail landschap veel angst met zich mee lijkt te brengen, biedt het ook ontelbare kansen voor succes. Toch zijn er veel organisaties die, in hun wanhopige poging om hun jaarlijkse doelstellingen te behalen, de belangrijkste macro trends van de toekomst in retail vergeten

Dit rapport is ontworpen om te inspireren en een duidelijk beeld te scheppen van de toekomst in retail.

Download het Rapport

Welkom in de toekomst

Met decennia aan eCommerce- en klantervaring weet ons expertteam precies wat er speelt in de detailhandel. Gewapend met onze kennis hebben we onszelf als doel gesteld om bedrijven te helpen hun stem te laten horen en hun blik op de toekomst te richten. Terwijl wij vooruit kijken hebben we hen geholpen bij de ontwikkeling van hun visies, strategieën en programma’s gezorgd dat onze klanten niet alleen nu, maar ook in de toekomst succesvol zijn.

In dit rapport lichten we de belangrijkste trends voor de toekomst van retail uit en wordt verteld wat je moet doen om jouw toekomst in retail veilig te stellen. Dus zet je schrap en lees verder!

Meer artikelen

V01_Marketplaces_wtc-branded_800x400

We bespreken de dynamiek van online marketplaces en laten zien hoe je je eigen website kunt omvormen tot een succesvolle marktplaats.

Download het rapport

 

V02_toekomstbestendig_wtc-branded_800x400

We hebben vijf belangrijkste trends van de eCommerce evolutie geïdentificeerd. Deze zijn essentieel voor bedrijven om aan de toekomstige eisen van de consument te kunnen voldoen.

Lees de blog

 

V01_social_wtc-branded_800x400

We verkennen het nieuwe eCommerce domein van aankopen op social channels. Dit houdt in dat consumenten steeds vaker shoppen via social media.

Lees de blog

 

What Amazon Can't Do 800x400-1

  We leggen uit waarin Amazon te kort schiet, wat andere spelers in de markt kansen geeft om grip te krijgen op verkopen via online marktplaatsen en deze internetreus te verslaan.

Download het rapport

 

V01_klant-toekomst_wtc-branded_800x400

Ons Future Shopper rapport beantwoordt de vraag "Wat willen Nederlandse online shoppers?" en hoe merken en retailers online succesvol kunnen worden.

Download het rapport

 

V01_futures-2018_wtc-branded_800x400

Kijk terug op de digitale en eCommerce trends van 2018 met het Future Trends Rapport van vorig jaar. Heb jij alle tips gebruikt voor je online strategie?

Download het rapport