<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1251817&amp;fmt=gif">
v02_booklet_square_lengow_572x500px

Het rapport is geschreven in samenwerking met de marketplace experts van Lengow, een marketplace automation solution. Het helpt je de theorie van de online marktplaats wereld beter te begrijpen om uiteindelijk je eigen succesvolle kanaal van A tot Z op te zetten.

Download de paper en leer:

  • Alles over het belang van online marketplaces, nieuwe spelers in de markt en andere trends 
  • Hoe je internationale verkopen een boost kunt geven
  • Welke uitdagingen op je pad zullen komen
  • Hoe je zichtbaar wordt op een online marktplaats
  • Hoe je voorkomt dat je marktplaats account wordt afgesloten
  • Welke tooling je nodig hebt om succesvol te verkopen op online marketplaatsen

Met online marketplaces bereik je meer dan alleen klanten

De gemiddelde consument ziet meer dan 5.000 reclame-uitingen per dag. De customer journey wordt hierdoor steeds complexer en als merk of retailer is het belangrijk hierop in te spelen om dalende verkoopcijfers te voorkomen. Door de opkomst en overweldigende klantenservice van online marktplaatsen als Amazon en Bol.com worden klantverwachtingen steeds hoger en daarmee de gehele customer experience steeds belangrijker.

Door te verkopen op online marktplaatsen bereik je een groter publiek, zorgen goede reviews voor meer zichtbaarheid en kun je diensten als logistiek en klantenservice zo inrichten als jij wilt. De klantreis verandert, jouw online channel mix ook?

75%

van de marktplaatsconsumenten wil dat meer merken en retailers dezelfde kwaliteit van service bieden als Amazon

51%

van de online consumenten start de customer journey op een online marktplaats i.p.v. een zoekmachine of webshop

Gerelateerde content

V01_marketplace_expert_380 250px

Insights: Groeien en knallen op Amazon? Start vandaag nog!  


Overal waar Amazon in de markt is toegetreden, is het nu de grootste speler in de markt. Als grootste Amazon adviesbureau in de Benelux hebben wij in 10 jaar tijd meer dan 550 merken aangesloten op Amazon. Een team van 100 Amazon Experts staat klaar om jou binnen no-time te laten verkopen op Amazon!

Lees meer

V02_featured_image_marketplace_380x250px

Paper: Alles wat je moet weten over online marketplaces


Waar de strijd om je zuurverdiende geld vroeger vooral werd gestreden in de traditionele winkelstraten, gebeurt dit nu online. Deze whitepaper vertelt je stap voor stap hoe je een krachtige marketplace propositie aan je channel mix toevoegt, en hoe je het perfecte vliegwiel creëert bij het bouwen van je eigen online marketplace.

Download paper

v01_resource_online-marketplaces_380x250px

Paper: Online marketplaces -
starten en opschalen


Wist je dat 33% van de online shoppers regelmatig koopt via online marketplaces?Reken eens uit hoeveel potentiële klanten dat voor jou kunnen zijn! Veel potentiële omzet gaat verloren door afwezigheid of onvoldoende aanwezigheid op een marktplaats. Deze whitepaper vertelt je stap voor stap hoe je begint met verkopen.

Download paper