DE STRIJD OM DE AANDACHT VAN
JE KLANT GAAT VERDER

Waar de strijd om je zuurverdiende geld vroeger werd uitgevochten in de traditionele winkelstraten, gebeurt dit tegenwoordig vooral online. Deze strijd wordt aangemoedigd en versneld door grote ketens als ASOS, Amazon, Coolblue en Zalando, die zijn begonnen met een webshop en later een fysieke winkel hebben geopend. 

Dit playbook, geschreven door de online marketplace experts van Wunderman Thompson Commerce, geeft advies over de stappen die je moet zetten om nieuwe klanten en nieuwe verkopers aan te trekken om vervolgens een betere selectie voor je kopers te kunnen maken. 

whitepaper-image-572x500px
marketplaces_starten_en_opschalen_380x250px

Whitepaper: online marketplaces: In 6 stappen naar meer online omzet


De customer journey begint én eindigt voor veel consumenten steeds vaker op een marketplace

Voor retailers gaat veel potentiële omzet verloren door afwezigheid of onvoldoende aanwezigheid op deze kanalen. Maar hoe start je met verkopen en hoe verbeter je die omzet? Marketplace expert Nikki Eijpen vertelt stap voor stap hoe het werkt. 

Download whitepaper

marketplace_trends_380x250px

Blog: 5 online marketplace trends die je niet mag missen 


Het online marketplace landschap is volop in beweging. De concurrentiestrijd tussen Google en Amazon neemt toe. Verder transformeren de gevestige social media naar online marketplaces en marketplace-apps bestormen de gevestigde orde.
Maar wat betekent dit voor jouw business?
Dit zijn de 5 marketplace trends die je absoluut niet mag missen! 

Check de blog

V01_marketplace_expert_380 250px

Tip: Amazon komt naar Nederland. Ben jij er klaar voor?  


Als grootste Amazon adviesbureau in de Benelux hebben wij in 10 jaar tijd meer dan 550 merken aangesloten op Amazon. Een team van 100 Amazon Experts staat klaar om jou binnen no-time te laten verkopen op Amazon! 

Heb je vragen? Neem dan contact op en onze marketplace experts.

Neem contact op