De dominantie en
bedreiging van Amazon

En waarom bedrijven snel terug moeten vechten!

Amazon - het is een haat-liefde verhouding

In de UK en US is Amazon een reus met maar liefst 40%(UK) en 53%(US) van alle online bestedingen. Nederland volgt met 10%, wat weinig lijkt maar omdat Amazon nog niet volledig actief is op de Nederlandse markt al een bijzonder hoogaandeel is in alle aanbestedingen.

Retailers zijn al gewaarschuwd. Maar wat moet je doen, aansluiten op de marktplaats of toch zelf door innoveren en proberen je marktaandeel te behouden of te vergroten en zodoende je toekomst veilig te stellen.

Als retailer kun je ook snel leren van Amazon, welke met een naadloze end-to-end oplossing vele harten van consumenten heeft weten veroveren. 

Download jouw whitepaper nu: 

  • Ontdek waarom Amazon aan het winnen is en wat de zogenoemde "key market trends" zijn zoals oa. interface imperiaslism en brand disloyalty. 
  • Identificeer welke acties jij kan ondernemen om een geweldige digitale ervaring te creeren die helpt jouw bedrijf van een toekomst te verzekeren.
  • Dit rapport helpt je een toekomst voor te stellen en deze waar te maken- ontwikkel een duidelijke multi-channel strategie dat de klant centraal stelt. .